Lotta Bringlöf Pedersen

Lotta Bringlöf Pedersen
Diplomerad Samtalscoach inom psykosyntes
Mobil: 0767 91 93 03
E-post: lotta.bringlof@gmail.com

Välkommen till Samtalscoaching!
Här kan du boka tid för samtalscoaching på Bolinder Strand Praktiken.
Varje samtal är 50 minuter.
Pris 650 kr/50 minuter
Vi har öppet onsdagar, enligt tiderna i bokningen.
Boka

Samtalscoaching

Boka
Ibland tar livet oväntade vägar. Stress. Kris. Inre kaos. Hemma, på jobbet, i släkten eller i andra relationer. Behöver du någon att tala med? Någon som lyssnar utan att värdera och döma. Någon som vet att du har svaren själv om du bara får möjlighet att ventilera och reflektera kring dina inre frågor. Någon som är en oberoende samtalspartner. Någon som har tillit till dig och som vet att du bär din egen lösning.

Jag hjälper dig att hitta dina svar och lösningar när du till exempel vill:
• Ta ansvar för din hälsa, börja träna, gå ned i vikt
• Hitta balans i livet, minska stress och skapa lugn
• Skapa förändring i ditt privatliv och/eller arbetsliv
• Stärka din självkänsla
• Ta fram dina styrkor och din kreativitet
• Bli medveten om syfte och mål i livet
• Hitta dina drivkrafter, ideal och värderingar
• Få hjälp med att hantera problem eller svåra uppdrag/situationer

Jag jobbar mycket med meditation och mindfulness för att på så sätt hitta lugnet i stunden och för att nå dina känslor och svar.

Coaching är målinriktat. Tillsammans tar vi reda på vad det är som DU vill förändra eller utveckla. Därefter tittar vi på DIN motivation och DINA drivkrafter för att skapa förändringen. Vi identifierar de hinder och svårigheter som DU kan se med att ta dig dit. Vi identifierar de vinster och fördelar som DU kan se med att skapa förändringen. Därefter tar vi fram en plan för hur DU ska nå dit. Om det behövs och känns motiverat så kommer du att få delmål att göra mellan de tillfällen då vi ses.

På vårt första möte få du berätta vad det är som du vill ha hjälp med av mig som samtalscoach. Utifrån det tar vi fram ett mål att jobba mot.
Om du känner förtroende för mig som coach och vill fortsätta att träffa mig, kommer vi överens om hur ofta vi ska ses och sedan bokar vi in några kommande möten. Ett coachsamtal varar i 50 minuter och antalet tillfällen brukar vara mellan 8 och 10 st men det kan vara både färre och fler tillfällen som vi ses beroende på vilken typ av frågeställning vi jobbar med och vad vi kommer överens om.

Lotta Bringlöf Pedersen
Diplomerad Samtalscoach inom psykosyntes
Mobil: 0767 91 93 03
E-post: lotta.bringlof@gmail.com
Boka