ViGör Friskvård erbjuder

ViGör Friskvård är ett team terapeuter och friskvårdare som erbjuder sina tjänster till Företag och privatpersoner i Stockholm och Stockholmsregionen. Vi utför bl a massage och olika kroppsbehandlingar samt olika fysiska aktiviteter i grupp eller individuellt, exempelvis gympa eller personlig träning i gym.

ViGör Friskvård för privatpersoner

ViGör Friskvård erbjuder olika kroppsbehandlingar på våra 3 praktiker i Järfälla (Viksjö, Veddesta, Kallhäll) Du kan där välja mellan behandlingarna:

Klassisk/behandlande massage
Hot Stone
Koppningsmassage
Medicinsk Laserbehandling
Lymfmassage

Bokning sker genom "Boka direkt/ViGör Friskvård" eller gå in på vår hemsida vigorfriskvard.com och väljer "Praktikerna" och den önskade praktiken.
Vi har öppet dagtid och kvällstid vardagar och helger.

Finns intresse att på din arbetsplats införa massage eller någon annan behandling som vi erbjuder, hör av dig till Pia Karlsson på vigorfriskvard@hotmail.com el 0736-41 43 73

ViGör Friskvård för företag

ViGör Friskvård samarbetar med företag och organisationer på två sätt, dels i form av schemalagda besök på arbetsplatsen, dels vid speciella tillfällen på den plats företaget har sin sammankomst.

I samband med massagebehandlingar på arbetsplatsen behövs ett litet rum med en dörr som kan stängas, i syfte att få lite enskild miljö. Allt annat som behövs ordnar ViGör Friskvård med.

För de företag som önskar finns ett webbaserat bokningssystem som finns på ViGörs hemsida, där medarbetarna bokar sina respektive behandlingstider.

Övriga tjänster ViGör Friskvård kan erbjuda

ViGör Friskvård kan erbjuda speciella tillfällen såsom event, mässor och kick-offer. Programmet kan då t.ex innehålla friskvårdsföreläsningar, friskvårdsaktiviteter eller olika friskvårdsbehandlingar

Gympa/Coachning

ViGör Friskvård organiserar gympagrupper för män och kvinnor i alla åldrar.

Övningarna i gympapassen är till musik och är ledda av en instruktör. Du tränar hela kroppen och förbättrar din smidighet, balans samt styrka.

För dig som vill börja med någon annan träningsform, erbjuder ViGör Friskvård coachning i form av personlig träning

Skräddarsytt friskvårdsprogram

För dig som vill få bättre kontroll över din friskvård erbjuder ViGör Friskvård skräddarsydda friskvårdsprogram

Aktiviteterna i friskvårdsprogrammet består dels av dina egna aktiviteter, dels av uppföljningsmöten och behandlingar hos oss på ViGör Friskvård

Utifrån det syfte och mål som du har, gör vi gemensamt upp en plan

När friskvårdprogrammet avslutas gör vi en utvärdering för att se om du uppnått det du ville.